Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси около 155 1.9 TD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси около 155 1.9 TD

Здравейте , колеги. След 3-4 дни ще оглеждаме 1 такава 96-та г. за брат ми ( колата още пътува от Италия ) и се чудя какво точно да и гледам. Във форума няма много дизели описани , още по-малко 1,9 ,та имам въпроси. Прави ли се диагностика на двигателя и какво "хваща" - компресия , туро ,...такива неща. Който знае нека сподели , ако иска , за какво да внимавам . Преди време съм имал дизел , но не Алфа и не турбо. Благодаря предварително.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

по-добре си намери една 2,5ТD
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Компютър няма в 1.9ката...тоест диагностика като на твоята(ако е тази от подписа), забрави....
      Аз лично карах Делта с тоя мотор...и мотора е пушка и върви много за 90кс, но...в днешно време като няма компютър и те гледат като нова форма на живот в повечето сервизи....мен ми отказаха в няколко от големите да ми я ремонтират...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Имам такава, караи и не се вълнуваи.Като я покараш ако има нещо сам ще разбереш.

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
          Компютър няма в 1.9ката...тоест диагностика като на твоята(ако е тази от подписа), забрави....
          За това питах , да знам дали да си уговарям диагностика. Благодаря за всички отговори , ако я взема ще се похваля.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Амии , зехме я. . Тия дни ще я снимам и ще я покажа в " Представете се ". Аз и другата не съм показал , така че направо и двете.

Comment

колега рядко влизам в раздела и не съм видял че мислиш да копуваш такава...вече си я купил :P честито няма да съжаляваш много изрважлив мотор много върви изискава минимални средства а ти предоставя много качества
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

Аз дори очаквах да е по-слаба (по-бавна) , обаче на връщане от София ,уж се откъснах доста напред от брат ми , след Дупница , на Джерман като го видях в огледалото 3-4 коли зад мен . Преди да я вземем я пробвах само на 1 паркинг и по 100м. черен път , но явно си върви колата.
                П.П. Между другото , купих колата от познат (Кръсто , Къци) , чийто син Иван също влизал във форума и кара 145jtd. Ванка , ако четеш издай се

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                  Аз дори очаквах да е по-слаба (по-бавна) , обаче на връщане от София ,уж се откъснах доста напред от брат ми , след Дупница , на Джерман като го видях в огледалото 3-4 коли зад мен . Преди да я вземем я пробвах само на 1 паркинг и по 100м. черен път , но явно си върви колата.
                  П.П. Между другото , купих колата от познат (Кръсто , Къци) , чийто син Иван също влизал във форума и кара 145jtd. Ванка , ако четеш издай се
                  Той е като вък в овча кожа,само че обратното-голфаджия с алфа
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Кой тва , бе Мите , брат ми или продавача

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                      Първоначално публикувано от virusalfa
                      Кой тва , бе Мите , брат ми или продавача
                      Нешо па е жега в Сандански-продавачо,бре! Там 80 процента са имали москвичи в предишния си живот и са си голфаджии по рождение
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                      X